♡Sofia♡

Live Laugh Love

...

Kategori: Allmänt

När jag blir stor ska jag gifta mig med Nikki Sixx. Förlåt mormor.



Beslutsångest de lux

Kategori: Allmänt

Blond eller mörk? Mörk eller blond?

Nu kan jag inte bestämma mig... Har ändå vant mig lite vid det blonda nu, och kan se att det nog kan bli fräckt när det är blekt en gång till. Men jag måste vänta två veckor innan det kan blekas igen.
Pallar jag vänta två veckor på att det ska bli riktigt bra?
Två veckor går iofs ganska snabbt, och blir jag inte nöjd efter andra blekningen så kan jag ju alltid göra det mörkt då.
Jag får nog avvakta nån dag till innan jag bestämmer mig :)

Mor lilla mor

Kategori: Allmänt

Vem är väl som du? Ingen i hela världen!

Idag är mammas födelsedag, eller skulle varit kanske man ska säga. 56 år skulle du blivit, tiden går så fort. I år är det 12 år sen du lämnade oss, hur kan tiden gå så fort? På ett sätt känns det fortfarande som om det var igår jag höll på att explodera av sorg, förtvivlan och en enorm känsla av hjälplöshet. Hur skulle jag klara mig utan min mamma? Samtidigt känns det så långt borta, overkligt. Som om det var ett annat liv.

Nu kan det gå dagar utan att jag ens tänker på dig, men i perioder saknar jag dig så fruktansvärt mycket. Ibland finns det saker som man behöver prata om, som bara en mamma skulle förstå och då känns det så himla ensamt att du inte finns här.

Jag önskar att jag kunde få bara en dag till med dig, eller i alla fall ett par timmar. Bara få krama om dig och prata en stund. Jag skulle beklaga mig över att ungarna är jobbiga och du skulle skratta och med glimten i ögat säga att man får vad man förtjänar. Berätta om när jag pratade sönder dig vid frukostbordet när du hade jobbat natt eller om hur jag rymde i varenda jäkla affär vi var inne i, hur de ropade i högtalarna: "Sofia 3 år söker sin mamma, var vänlig kom till informationen". Eller när jag tröttnade på att vänta på dig en morgon, satte nallen i vagnen och gick till dagis själv, helt omedveten om att du greps av panik när du inte hittade mig.

Vi hade så mycket kvar vi skulle göra tillsammans. Vi får ta det i ett annat liv. Älskar dig min fina mamma, min bästa vän någonsin.