♡Sofia♡

Live Laugh Love

Snygghetsdöden

Kategori: Allmänt

Någon som hört talas om det? Snygghetsdöden? Kanske någon som hört om någon som insjuknat i detta fenomen?
 
Jag följer ju som sagt Seike på hans blogg, och även på Twitter och Instagram. Och Facebook. Hm, börjar bli stalkervarning haha...
Jag gillar hans sätt att tänka, hans sätt att skriva och hur han uttrycker sina känslor. Att han är öppen och ärlig om depressioner och andra saker som få pratar högt om. Jag känner igen mig i mycket av vad han skriver och det är en skön känsla att inte vara ensam.
 
Men. Nu till saken, angående rubriken. Internet svämmar över av små barn som kommenterar alla hans foton med kommentarer som "Asså du dödar mig med din snygghet", "Åh maj gadd jag dör snygghetsdöden", "Omg omg omg omg", "Jag äääääälskar dig". Och när 14-åringarna öser på med sexuella inviter vill jag bara ta fram skämskudden.
 
Snygghetsdöden? Ärligt?
 
Well, vet inte var jag vill komma med detta inlägg egentligen. Är bara så förundrad över alla dessa barn som dör hela tiden, för minsta lilla. Det är min och Emelies standardfras nuförtiden btw. Omg omg omg, jag döööööööör!!!!
 
Avslutar med en bild på Seike. Skitsnygg och helt underbar. Men jag dör inte...

Världens bästa jobb

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen världens roligaste jobb, på världens bästa arbetsplats, tillsammans med världens roligaste kollegor.
Vi är ett så himla bra gäng, och vi har så kul ihop, går inte en dag utan skratt :)
 
Idag tvingade jag fina Anna att testa vår studsmatta som vi har utanför butiken. Behövde ett bra foto till vår Facebooksida :)
 
I tisdags när jag kom till jobbet så var mitt skåp tapetserat med bilder på Yohio haha. Misstänkte först chefen, men det visade sig sen att det var Anna och Lina :)
Så nu blir jag full i skratt varje gång jag öppnar skåpet, eftersom jag ser framför mig hur de fnittrar och tejpar bilder :) Egentligen är det ju Seike som är min favorit, men bara för att det var en kul grej så får Yohio sitta kvar :)
 
 
Här har vi en gammal bild på mig och Marcus hahaha. Vet inte varför jag står som om jag skitit på mig, men det kanske var någon form av dans inblandat.
 
 
Well, ville bara säga att jag är så glad och tacksam. Ni gör min vardag så himla kul, allihop, varje dag!
I love you all <3