♡Sofia♡

Live Laugh Love

Saknad

Kategori: Allmänt

14 år har gått och jag saknar dig mer än någonsin...
Jag saknar att prata med dig, att skratta med dig. Saknar att berätta saker för dig, be dig om råd.
Saknar vår knäppa humor och att dansa med moppen när vi hade städdisco.
Jag saknar allt. Som fan.
 
 

The Neverdies

Kategori: Allmänt

I´m in love... :)
Älskar The Neverdies nya singel STHLM. Så jäkla skön! Den gör mig glad i hela kroppen och jag vill bara dansa, sjunga (läs yla) och spela luftgitarr haha :P
  
 
 Även tidigare singeln Miss U är en sån där härlig låt som man går och nynnar på hela dagen när man har hört den. 
The Neverdies finns på både Facebook och Twitter så skutta in och ge dem lite kärlek pronto :)
 
 

Trött

Kategori: Allmänt

Hittade den här bilden och skrattade högt. Klockren. Hade lätt kunnat vara jag, utan tvekan.
 
 
Jag vet att jag är skitkass på att höra av mig. Förlåt. Det är inget personligt, jag är kass på att svara och höra av mig till alla, så ingen behöver ta illa upp. Jag orkar inte vara social just nu.
Känner mest för att vira in mig i en gosig filt i soffan och stirra ut i ingenstans. Vänta på att någon ska komma och pyssla om mig lite. Stryka mig över håret och säga att allt kommer bli bra. Ge mig komplimanger, få mig att känna mig speciell och ladda mina batterier lite.
Jag är så fruktansvärt trött på att vara stark. Trött på att ta hand om allt. Trött på att vara den som alltid fixar allt. Trött på att vara självständig och så jävla duktig.

Det handlar inte enbart om arbetslöshet (för er som missat det så gick Barnens Hus i konkurs och 180 personer inkl mig blev av med jobbet). Johan har börjat jobba i Danmark och är borta 10 dagar i streck, hemma 3 och sen borta 10 igen. Och så rullar det på. Han tjänar ju mer pengar vilket behövs om jag ska gå på a-kassa, så det är ju bra ekonomiskt. Mindre roligt är att jag måste vara hemmafru.
 
Jag är helt ensamstående med 2 barn och allt vad det innebär; morgonrutiner, läggdagsrutiner, handla, städa, diska, tvätta, fixa frukost lunch och middag, hämta/lämna på dagis och skola, hjälpa till med alla läxor, gå på föräldramöten och utvecklingssamtal, alla beslut som ska tas, köra till simskolan 2 gånger i veckan, lek med kompisar, avstyra det eviga syskongnabbet 700 gånger om dagen osv osv.
 
Ovanpå det så har min gamla kompis Ångest kommit tillbaka. Svårt att sova, svårt att andas, konstant oroskänsla i kroppen. Spännande.
Vill bara lägga mig ner i fosterställning och vänta på att det ska vara över (Johan jobbar så här till april, så det är inte för evigt som tur är).
 
Det låter kanske töntigt att gnälla över att behöva gå hemma ett halvår. All heder åt alla bullmammor där ute som tycker att det är mysigt. Jag avundas er. Jag önskar så att jag var en av er, det gör jag verkligen. Men jag är ingen bullmamma. Jag är inte ens en falukorvsmamma. Jag är en jobbmamma. Jag behöver jobba för att må bra. Längtar efter att få kolla försäljningssiffror, bygga nya exponeringar, jobba hårt för att nå uppsatta mål och diskutera kampanjer och inköp inför jul. Komma hem och känna att man har åstakommit något bra under dagen. Jag saknar det.
 
Nu ska jag sluta gnälla över det här. Ville bara förklara varför jag kanske inte orkar vara så social just nu.
Love u knäppisar som orkat läsa ända hit :) Poss!

I-landsproblem deluxe

Kategori: Allmänt

Alltså, jag blir så trött.
Satt och surfade runt på olika webshopar och hittade den här outfiten som det står mitt namn på, från topp till tå typ:
Love love love!
 
Sparade en bild på den av någon anledning, men glömde att lägga sidan bland favoriter. Så nu hittar jag inte tillbaka till den jävla sidan haha, och jag som ville ha både tröjan och jeansen, det var så klockrent jag. Jävla i-landsproblem.
Men om någon skulle springa på den här outfiten på nån sida så kan ni väl hojta, vill ha!
 
Borde sova vid det här laget, men kan inte. Har inte sovit ordentligt på ett par månader, kan inte somna och när jag väl somnar så vaknar jag flera gånger per natt och sover väldigt oroligt. Var hos läkaren häromdagen, fick recept på ångestdämpande medicin och nån lightvariant på sömntabletter. Har inte hämtat ut det än, men får väl ta mig i kragen och göra det nästa vecka. Det är bättre att du börjar ta dem nu INNAN du går in i väggen tyckte läkaren. Sjukt. Vanliga människor går in i väggen när dom jobbar för mycket, jag gör det för att jag är hemma och är ledig. Är inte gjord för att vara hemmafru, jag behöver jobba och slita :)
 
Puss och god natt bitches <3
 
 

Kära tomten...

Kategori: Allmänt

Sjukt dålig på att uppdatera här, jag vet. Lovar att ta mig i kragen snart :)
Pallar inte skriva nåt allvarligt inlägg idag, så det blir lite bilder istället. Porrbilder haha. My guilty pleasure...
Har sett att affärerna börjar ta fram julmust och pepparkakor, så det är väl hög tid att börja fila på önskelistan.
 
Min önskelista inför jul:
 
Puss och kram!